Meksikolaista katuruokaa modernilla twistillä!
Kuten meksikolaisessa ruoassa, meidänkin annoksissamme pääosassa ovat tuoreet raaka-aineet, ja raikkaat kasvikset. Kaikessa on kyse yhteensopivuudesta. Chalupa. Espanjaksi se tarkoittaa pientä venettä. Meillä se tarkoittaa rakkaudella laitettua ruokaa.
Etsimme aina uusia franchise-yrittäjiä. Jokainen Chalupa toimii tällä hetkellä voitolla, ja ravintolan avaaminen on helppoa tukemme avulla. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä!

Chalupa on franchise-yrittäjälle erinomainen valinta.

Saat meiltä valtavasti tukea aina koulutuksesta ja markkinointiavusta valmiisiin IT-järjestelmiin. Kaikki Chalupan raaka-aineet ja tuotteet toimitetaan omasta tukustamme, joten toimitussopimukset ovat aina reiluja ja edullisia.

Kiinnostaako oma Chalupa-ravintola?

Chalupa-yrittäjänä olet mukana kaikessa käytännön toiminnassa. Sinulla tulee olla kokemusta liiketoiminnasta ja riittävä rahoitus Chalupa-franchisingin perustamiseen.

Tarjoamme valmiin liiketoimintamallin, jolla menestyt. Catering- tai ravintola-alan kokemus on etu, mutta ei välttämättömyys.

Jos haluat lisätietoja Chalupa-yrittäjäksi ryhtymisestä ja ravintolan perustamisesta, täytä alla oleva lomake tai lähetä sähköpostia amin@chalupa.fi.

Think Drinks Oy

Metallimiehenkuja
10 B, 02150 Espoo

Yhteystiedot

Amin Gharagozlu
amin@chalupa.fi
Metallimiehenkuja
10 B, 02150 Espoo

Kiinnostuitko?

Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti