Huippukokkien kehittämää artesaanikebabia cloud kitchen -konseptilla
DIF Döner tarjoaa kebabia tuoreista ja terveellisistä Raaka-aineista - 100%:nen nauta taattu! Think Drinks Oy omistaa DIF:stä 60%, loput omistaa kokit itse.
Onko ravintolasi kiinnostunut tarjoamaan tuotteitamme? Koulutus on nopea ja raaka-aineet laadukkaita.

DIF-projektin taustalla ovat häärineet Akseli Herlevi ja Iman Gharagozlu.

DIF on nopeasti lanseerattava konsepti, joka perustuu ainutlaatuiseen cloud kitchen - liiketoimintamalliin. Nykyisistä toimitusta tarjoavista ravintoloista voi tulla DIF Dönerin kumppaneita, jotka toimittavat konseptiin sopivat kebabit asiakkaille ravintoloiden alueilla.

Tunnettujen suomalaisten kokkien kehittämä menu herättää välitöntä kiinnostusta ja julkisuutta. Vahva brändäystyö mahdollistaa menestyksen ja nopean laajentumisen.

Kaikki tilaukset tehdään DIF Döner -mobiilisovelluksen kautta. Lähin ravintolakumppani hoitaa tilauksen ja toimituksen mahdollistaen nopeimman toimitusajan.

AKSELI HERLEVI, Burgerkuningas, idealisti

Kuinka kebabravintoloista saataisiin houkuttelevampia paikkoja, joihin tekisi mieli mennä viettämään rentoa ruokahetkeä kavereiden tai perheen kesken? Olen konstailemattoman ja aidon streetfoodin vannoutunut ystävä, joten Naughty Burger -konseptin jälkeen halusin siirtyä ratkomaan kebabravintoloiden ongelmaa. Näen dönereissä ison potentiaalin, jota ei vain ole vielä osattu valjastaa oikein. Haluan intohimoisesti kehittää uutta, ja uskon vahvasti, että DIF Döner nostaa arkiruokailun aivan uudelle tasolle.

IMAN GHARAGHOZLU

Missionani on rakentaa parempaa ja helpompaa arkea ruuan avulla. Elämään saa kuulua myös herkuttelu! Olen kuitenkin huomannut, että lähiravintoloiden pizza- ja kebab-annokset aiheuttavat usein jälkikäteen huonoa omatuntoa ja itsensä sättimistä. Halusin lähteä muuttamaan tätä ajattelumallia ja tarjota helpotusta arkeen puhtaista ja laadukkaista raaka-aineista. Herkullisen ja nopean ruuan ei tarvitse olla epäterveellistä mättöä. Syntyi DIF Döner, joka on täydellinen valinta kaikille, jotka kaipaavat raikasta, nopeaa ja mutkatonta arkiruokaa.

Haluatko DIFin tuotteet ravintolaasi?

Voit helposti aloittaa DIF Dönerin myynnin kebab-pizzeriassasi.

Tarjoamme reseptit, koulutuksen ja toimitamme raaka-aineet. Tule mukaan kebab-vallankumoukseen!

Jos haluat lisätietoja DIF-yhteistyökumppanuudesta, täytä alla oleva lomake tai lähetä sähköpostia amin@chalupa.fi.

Think Drinks Oy

Metallimiehenkuja
10 B, 02150 Espoo

Yhteystiedot

Amin Gharagozlu
amin@chalupa.fi
Metallimiehenkuja
10 B, 02150 Espoo

Kiinnostuitko?

Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti